Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2008 13:37 - ДЕКЛАРАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА СДС гр.ВАРНА, 12 ЮЛИ 2008 ГОДИНА
Автор: msdskrasnoselo Категория: Политика   
Прочетен: 638 Коментари: 0 Гласове:
0



ДЕКЛАРАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА СДС ВАРНА, 12 ЮЛИ 2008 ГОДИНА ДЕКЛАРАЦИЯ
НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА СДС
ВАРНА, 12 ЮЛИ 2008 ГОДИНА


НАЦИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ НА СДС ИЗРАЗЯВА ТРЕВОГАТА СИ ОТ ЗАДЪЛБОЧАВАНЕТО НА КРИЗАТА В БЪЛГАРИЯ, ОТ ВСЕ ПО-БЕЗОТГОВОРНОТО И БЕЗПОМОЩНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ОТ ОПАСНИТЕ ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИНЦИДЕНТИ, ОТ БЕЗНАКАЗАНАТА И НАГЛА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, СРЕЩУ КОЯТО ДЪРЖАВАТА НЯМА СИЛИТЕ ИЛИ ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ!

СЪЮЗЪТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ ПРИЗОВАВА ЗА НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!

СЪЮЗЪТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ ОБОСНОВАВА ТОВА ИСКАНЕ СЪС СЛЕДНИТЕ МОТИВИ:


• Неадекватното и безотговорно поведение на правителството към изискванията на Европейския съюз отнема възможността на България за достойно членство.

• Корупцията, обръчите от фирми и некадърността на управляващите, лишават българските граждани от възможността реално да усетят ползите от членството на България в ЕС.

• Правителството умишлено възпрепятства българския бизнес и общините да ползват пълноценно еврофондовете за финансиране модернизацията на българската икономика

• Отказът на мнозинството на БСП, ДПС и НДСВ да приеме предложенията на СДС за промени в изборното законодателство, помага на тройната коалиция и „социалния президент" да търсят възможност за снемане на отговорността от себе си, като я стоварят върху гражданите.

• Наводнения, пожари, взривове и нито една адекватна реакция на Министерството на извънредните ситуации. Винаги виновни са пострадалите, медиите, кметовете и опозицията, а щетите се поемат от гражданите.

• Министерството на здравеопазването става все по-опасно за здравето на българските граждани. Липсва здравна стратегия и здравна карта, няма комисия по позитивния лекарствен списък, няма и позитивна листа. Хисарските идеи за демонополизация на НЗОК вече са забравени, нов Национален рамков договор няма да има.

• Отказът на БСП, ДПС и НДСВ да приеме предложението на СДС за намаление на ДДС ощетява реалните доходи на населението.

• Правителството трупа излишък, с единствената цел да го раздаде на фирми - спонсори за изборите, докато българските граждани са притиснати от непрекъснатото нарастване на цените.

 

ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОСТЪПИ ОТГОВОРНО И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ТАКА, КАКТО Е ПРИЕТО ДА ПОСТЪПВАТ ПРОВАЛЕНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: msdskrasnoselo
Категория: Политика
Прочетен: 53400
Постинги: 32
Коментари: 25
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930